Про університет / Новини університету / Перемога на Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт за спеціальністю «Харчові технології» 2020 – 2021 н.р. |
Перемога на Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт за спеціальністю «Харчові технології» 2020 – 2021 н.р.
Дата 19.04.2021 14:03
15 квітня 2021 р. в онлайн режимі відбулася підсумкова науково-практична конференція ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Харчові технології» 2020 – 2021 н.р.
За даними Національного університету харчових технологій – базового закладу вищої освіти з проведення конкурсу – для участі у ІІ турі було подано 60 студентських наукових робіт з 27 провідних закладів вищої освіти.
Херсонський національний технічний університет рекомендував для участі у ІІ турі роботу Альони Нагребельної студентки четвертого курсу першого (бакалаврського) рівня вищої освіти, спеціальність 181 «Харчові технології», освітня програма «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції». Робота «Технологічна експертиза вершкового масла» виконана на під керівництвом доцента кафедри хімічних технологій, експертизи та безпеки харчової продукції – к.т.н., Олександри Миколаївни Куник.
За результатами попереднього рецензування для участі у підсумковій конференції було запрошено 35 авторів наукових робіт з 18 закладів вищої освіти України, які були оцінені рецензентами у 55 і вище балів, серед них і робота Альони Нагребельної.
На підставі рецензій та оцінювання наукових доповідей учасників науково-практичної конференції, галузева конкурсна комісія, яку очолював ректор Національного університету харчових технологій Олександр Юхимович Шевченко, визначила переможців Конкурсу та нагородила найкращих студентів. Студентка кафедри хімічних технологій, експертизи та безпеки харчової продукції Альона Нагребельна отримала диплом ІІІ ступеня.
Дякуємо Національному університету харчових технологій за професійну організацію ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Харчові технології» 2020 – 2021 н.р. та проведення його в режимі онлайн.
Щиро вітаємо кафедру хімічних технологій, експертизи та безпеки харчової продукції, студентку та керівника з перемогою!
Більш детально за посиланням https://nuft.edu.ua/news/podiyi/viznacheni-peremozhczi-vseukrayinskogo-konkursu-studentskix